Jídlo jako jed, jídlo jako lék : nejlepší a nejhorší volby pro přirozenou prevenci a léčbu zdravotních problémů /
Uloženo v:
Další autoři: | Královcová, Petra (Překladatel), Matyášová, Eliška, 1982- (Překladatel), Mayer, Jiří, 1964- (Překladatel) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Tarsago Česká republika,
2016
|
Vydání: | Druhé, přepracované a rozšířené vydání |
Edice: | Reader's Digest
|
Témata: | |
On-line přístup: | Digitalizovaný dokument |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Culture - theory - disability : encounters between disability studies and cultural studies /
Vydáno: (2017) -
Naše cesta do prvohor : o povaze automobilové kultury /
Autor: Keller, Jan, 1955-
Vydáno: (2022) -
Jed nebo lék : kalorie, cholesterol : výživová fakta a hodnoty stovek druhů potravin, se kterými se setkáváte každý den : příručka /
Autor: Schueneman, Martha
Vydáno: (2007) -
Psychologický výklad pohádek : smysl pohádkových vyprávění podle jungovské archetypové psychologie /
Autor: Franz, Marie-Louise von, 1915-1998
Vydáno: (2008) -
Candida : základní kniha + kuchařka /
Autor: Gustafson, Helen, 1929-2003, a další
Vydáno: (1997)