Královcová, P., Matyášová, E., & Mayer, J. (2016). Jídlo jako jed, jídlo jako lék: Nejlepší a nejhorší volby pro přirozenou prevenci a léčbu zdravotních problémů (Druhé, přepracované a rozšířené vydání.). Praha: Tarsago Česká republika.
Styl ChicagoKrálovcová, Petra, Eliška Matyášová, and Jiří Mayer. Jídlo Jako Jed, Jídlo Jako Lék: Nejlepší a Nejhorší Volby Pro Přirozenou Prevenci a Léčbu Zdravotních Problémů. Druhé, přepracované a rozšířené vydání. Praha: Tarsago Česká republika, 2016.
Citace podle MLAKrálovcová, Petra, Eliška Matyášová, and Jiří Mayer. Jídlo Jako Jed, Jídlo Jako Lék: Nejlepší a Nejhorší Volby Pro Přirozenou Prevenci a Léčbu Zdravotních Problémů. Druhé, přepracované a rozšířené vydání. Praha: Tarsago Česká republika, 2016.