Ryby, drubež, zvěřina na našem stole /
Ryba vařená, dušená, pečená, zapékaná, smažená, grilovaná, mleté rybí maso a polévky; kuře dušené, pečené, zapečené, smažené, grilované, mleté drůbeží maso a polévky; maso srnčí, jelení, dančí, kančí, zaječí, králičí aj.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Kosek, Oldřich (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Andreová, Daniela (Ilustrátor), Poláček, Jiří, 1946- (Fotograf) |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1987
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Vaření s Čirinou / aneb Čtvero ročních období v kuchyni
Autor: Košíková, Irena, a další
Vydáno: (2004) -
Sýry v kuchyni /
Autor: Dufek, Oldřich
Vydáno: (1989) -
Saláty /
Vydáno: (2006) -
Vaříme bez pšenice, lepku a laktózy : 100 receptů krok za krokem /
Autor: Savill, Antoinette, 1959-
Vydáno: (2015) -
Orientální kuchyně /
Autor: Šerý, Vladimír, a další
Vydáno: (1985)