Ryby, drubež, zvěřina na našem stole /
Ryba vařená, dušená, pečená, zapékaná, smažená, grilovaná, mleté rybí maso a polévky; kuře dušené, pečené, zapečené, smažené, grilované, mleté drůbeží maso a polévky; maso srnčí, jelení, dančí, kančí, zaječí, králičí aj.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | , |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1987
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Ryba vařená, dušená, pečená, zapékaná, smažená, grilovaná, mleté rybí maso a polévky; kuře dušené, pečené, zapečené, smažené, grilované, mleté drůbeží maso a polévky; maso srnčí, jelení, dančí, kančí, zaječí, králičí aj. |
---|---|
Fyzický popis: | 271 s. : obr., [8] s. barev. fot. |