Dinosauři : ztracený svět - Arredondo, Francisco (Sun, 2012)
Před miliony let obývali naši planetu neuvěřitelní tvorové, dinosauři. Koncem období zvaného křída tajemným způsobem vymřeli. Díky jejich zkamenělým pozůstatkům, které byly objeveny na nejrůznějších místech světa, se o nich stále dozvídáme něco nového: To vše, a ještě spoustu dalších zajímavostí najdete v této dětské encyklopedii pravěkého světa.