V hlavní roli - Steel, Danielle, 1947-
Román americké spisovatelky přibližuje na pozadí příběhu Kait Whittierové, úspěšné autorky rubriky oblíbeného časopisu, složité okolnosti provázející vznik úspěšného televizního seriálu.