Potápěč - Östlundh, Häkan (Severská krimi, 2013)
Letošní léto bylo na Gotlandu takřka tropické. Čtyřiadvacetiletá Jenny Lundgrenová probděla už mnoho nocí, ne však kvůli dusivému horku, mučily ji vzpomínky z dětství. Stále se opakující děsivé sny ji nakonec donutily k dramatickému rozhodnutí. Udá svého vlastního otce. Obviní ho z vraždy...