Příběhy se šťastným koncem. Osamělý králíček - Hucklesby, Jill (Příběhy se šťastným koncem, 2015)
Malá Sára najde u cesty krabici. Když ji otevře, najde v ní roztomilého králíčka. Chlupáček najde domov v záchranné stanici, ale je posmutnělý. Bude potřeba najít mu kamaráda! V útulku plném zvířátek by to měla být hračka. Podaří se Sáře to, co si usmyslela? Zorganizovat ve škole peněžní sbírku na podporu útulku a přesvědčit rodiče, aby si Muffiho vzali domů? Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka