Děvčátka v modrém - Clarková, Higgins Mary (Klokan, 2007)
Margaret a Steve Frawleyovy čeká doma šok. Najdou tam policii a zděšeni zjistí, že jejich tříletá dvojčata Kelly a Kathy jsou pryč. V dětském pokoji leží dopis s požadavkem osm milionů dolarů výkupného. Frawleyovi výkupné zaplatí, ale v autě na opuštěném místě je jen malá Kelly. Vedle zastřeleného řidiče leží dopis s doznáním, že druhé z děvčátek neúmyslně zabil. Proč malá Kelly při zádušní mši řekne matce: "Mami, Kathy se té paní moc bojí. Chce se hned vrátit domů."