Klub Tygrů. Útok z vesmíru - Brezina, Thomas, 1963 (Klub Tygrů, 2013)
Členové Klubu Tygrů se stanou svědky neuvěřitelné události - v tajemném lese poblíž města přistane vesmírná loď. Z ní jsou na Zem vysíláni pomocí světelných paprsků mimozemšťané, kteří rychle mizí mezi stromy. Biggi, Luk a Patrik se shodnou, že záhadné bytosti vypadají neškodně. Když se ale vrátí do města, vše je vzhůru nohama. Podaří se jim odhalit, co se vlastně stalo? A proč se UFO objevilo zrovna tady?