Za bílého dne - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan (Alpress, 2012)
Zan Morelandovou trápí noční můry. Už téměř před dvěma roky jí u nesli syna. A teď se začínají objevovat "důkazy", které ji ze zloč inu usvědčují ..