Pirátský poklad - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2010)
Tentokrát tři kamarádi Biggi, Luk a Patrik pomáhají při vyklízen í domu zemřelého podivína Artura Paparizziho, aby si vydělali něja ké peníze na nový počítač. Celý dům působí strašidelnlým dojmem. N avíc se od Arturovy neteře dozvídají záhadné informace. Mladí dete ktivové chtějí věci přijít na kloub. Do ruky se jim dostává tajupl ný pirátský deník, na jehož zažloutlých stránkách se má skrývat od kaz vedoucí k nalezení pokladu pokladů. Toho se ovšem chtějí za ka ždou cenu zmocnit i další lidé a členové Klubu Tygrů se ocitají v nebezpečí. Podaří se jim poklad najít dříve než ostatním.