Čarodějnice, hvězdáři a zlatodějové - Toufar, Pavel (MOBA, 2009)
Při toulkách českým středověkem se vypravíme nejen mezi astrology, které Komenský nazval "hvězdlháři", ale nahlédneme také do podivného světa nejrůznějších podvodníků sklonku 16. a počátku 17. století, jejichž hlavní snahou bylo co nejrychleji zbohatnout.