V pravou chvíli - Robertsová, Nora (Klokan, 2008)
Policejní vyjednávačka Phoebe každý den nasazuje život při řešení nebezpečných krizových situací. Je proto ráda, když se seznámí se sympatickýmDuncanem. Jejich romantické sbližování je nenadále narušeno násilnou událostí. Phoebe je brutálně napadena...