Červená lilie. - Roberts, Nora (Klokan, 2006)
Roz, Stella a mladá svobodná matka Hayley dál žijí na bývalém Harperově panství, zatíženém tajemnou legendou. Poté, co se Stella a Roz vdají, se duch zvaný Harperova nevěsta stále častěji zjevuje v ložnici Hayley a její roční dcerky Lily. Přízrak je den ode dne agresivnější, občas se do Hayley převtěluje a promlouvá jejími ústy. Obyvatelé panství začínají tušit, že Harperova nevěsta dům neopustí, dokud se nezjistí, jak zemřela a kde je pochována. O její smrti však neexistují žádné záznamy. Všichni cítí, že tento úkol spočívá právě na Hayley.