Tajné trumfy - Mac Carthy, Ava (Ikar, 2009)
Harry Martinezová zdědila po svém otci dvě vášně – lásku k pokeru a touhu dobývat „zakázaná území“. Zatímco však Salvadora Martineze, investičního bankéře s geniální předvídavostí, přivede snaha ovládnout burzovní trh do vězení, jeho dcera si díky svým výtečným, ale dokonale „zkroceným“ hackerským schopnostem zajistí místo v prosperující firmě na ochranu dat. Kontaktům se Salvadorem se vyhýbá a s jeho minulostí nechce mít nic společného. Jednoho dne však kdoso na její konto převede 12 milionů eur – přesně tolik peněz, kolik vynesla Salvadorovi jeho poslední nelegální transakce. A vzápětí se Harry někdo pokusí zabít...