Opozice '68 : sociální demokracie, KAN a K 231 v období pražského jara - Hoppe, Jiří, 1968- (Obzor, 2009)
Publikace přibližuje tři významné společensko-politické aktivity občanů z období tzv. pražského jara, které usilovaly o narušení mocenského monopolu komunistické strany.