Pod rouškou noci - Higgins-Clark, Mary (Klokan, 2006)
Detektivní příběh, v němž se Jean na srazu maturantů dozví o záhadném úmrtí několika spolužaček a začíná tušit, že pod rouškou noci se skrývá velké nebezpečí...