Byla jsem otrokyní v satanské sektě - Fröhling, Ulla (Klokan (Alpress), 2009)
Angela vyrůstá ve zdánlivě vážené a spořádané rodině. Její rodiče jsou ve skutečnosti členy satanské sekty a dceru půjčují k sadistickým hrátkám, sexuálnímu zneužívání a vymývání mozku...