Pojď se mnou, Radko! - Lanczová, Lenka (Čtení pro dívky, 1997)
Hlavní hrdinka, osmnáctiletá Radka, si brzy uvědomuje, že krása, kterou jí příroda obdařila není vše, že hlavní je potkat opravdovou lásku a nalést pevné místo v životě.